Važno obavještenje iz BOSH

VAŽNO OBAVJEŠTENJE O SIGURNOSTI:

MOGUĆ JE RIZIK OD EKSPLOZIJE KOD ODREĐENIH SAMOSTOJEĆIH PLINSKIH ŠTEDNJAKA
Od vlasnika određenih samostojećih plinskih štednjaka zahtijevamo da se pridržavaju sljedećeg obavještenja o sigurnosti.

Pogođen je ograničen broj samostojećih plinskih štednjaka koji su proizvedeni u periodu od januara 2009. do oktobra 2011. godine. U rijetkim slučajevima, plinski ventil može biti oštećen. Kao rezultat toga, može doći do curenja plina, a u izuzetno rijetkim slučajevima postoji rizik od eksplozije.

Da izbjegnu svaku moguću opasnost, vlasnici pogođenog uređaja treba da odmah isključe dovod plina do uređaja i ne smiju ga koristiti dok ne zamijene ventil.

Svim vlasnicima pogođenog uređaja nudimo besplatnu zamjenu ventila za plin koju vrši ovlašteni serviser. Zamjena spornog ventila za plin se vrši u kući vlasnika uređaja, a problem se u potpunosti otklanja., besplatna je te ne zahtijeva nikakve dodatne troškove ili trud kupca.
Posvećeni smo osiguranju najviših sigurnosnih standarda, najboljeg kvaliteta te pouzdanosti svih naših proizvoda. Stoga samoinicijativno provodimo ovu sigurnosnu mjeru. Izvinjavamo se zbog neugodnosti koju smo uzrokovali te vam se zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.

Provjeriti da li se upozorenje odnosi na vaš uređaj možete na sljedećem linku:

www.gascookingsafety.com/bs-BA

 

 

 

Pin It on Pinterest

Verified by ExactMetrics